Влияние предпосевной обработки семян сои биологически активными веществами на урожайность и признаки продуктивности. Қытайбұршақ тұқымын себу алдында биологиялық белсенді заттармен өңдеудің өнімділікке әсері және нәтижелілік белгілері. - Didorenko, S. V.; Musaldinov, T. B. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Повышение урожайности такой ценной продовольственной культуры, как соя