Применение иммобилизованных клеток на минеральные сорбенты в аридных условиях Атырауской области. Атырау облысының аридты жағдайындағы минералды сорбенттерге иммобилизденген микроағзаларды қолдану. - Tuyakbayeva, A. U.; Bekturganova А. А. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В работе приведены данные по изучению нефтеокисляющей активности свободных и иммобилизованных клеток микроорганизмов-нефтедеструкторов на минеральные сорбенты в аридных условиях на месторождении Косчагыл Атырауской области. Бұл жұмыста Атырау облысы Қосшағыл кен орынының аридтік жағдайында минералдық сербенттерге иммобилизденген микроорганизмдер клеткалардың мұнай ыдыратушы және еркін мұнай ашытушылық белсенділігін зерттеу бойынша деректер келтірілген.