Материалы к оценке разнообразия семейства Asteraceae Иле-Балхашского региона - Аралбай, Н. К.; Нестерова, С. Г.; Инелова, З. А.; Чилдибаева, А. Ж. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Іле-Балқаш аймағындағы Asteraceae тұқымдасының алуантүрлілігін бағалауға материалдар келтірілген. Біздің зерттеулеріміздің нəтижесінде Іле-Балқаш аймағындағы Asteraceae тұқымдасының 86 туысқа жататын 375 түрі анықталды. Бұл тұқымдастан туыстардың ішінде бірінші орынды Artemisia туысы алады.