ОХРАНА РЕДКИХ И ИСЧЕЗАЮЩИХ ВИДОВ ДОЛИНЫ СРЕДНЕГО И НИЖНЕГО ТЕЧЕНИЯ Р. ИЛЕ. - ИНЕЛОВА, З. А. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Іле өзенінің ортаңғы жəне төменгі ағыс аңғарының сирек жəне жойылып бара жатқан өсімдік түрлерінің сараптамасы жасалынды.In this paper the analysis of rare and endangered species flora of valley in middle and lower current of Ili river is represented.В статье приводится анализ редких и исчезающих видов флоры долины среднего и нижнего течения р.Иле.