(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье приведены вопросы методологии эколого-экономической оценки городской земельной недвижимости, обоснованы направления развития рынка земельной недвижимости с учетом экологических факторов. Аталмыш мақалада қалалық жерге байланысты қозғалмайтын мүліктің қазіргі жағдайларда экология-экономиялық зерттеу әдістемелері бағаланып экологиялық факторларды еске ала отырып жерге бай- ланысты қозғалмайтын мүліктің даму бағыттары айқындалған.