(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Алматы облысының Талғар ауданының әртүрлі гидроморфты экосистемасының өсімдік түрлік құрамы және қазіргі жағдайы сипатталынған. Бұл ақпараттар 2011 жылы күзде жүргізілген «Іле-Балқаш экосистемасының қазіргі жағдайын бағалау және картаға түсіру және олардың жаңа жіктеу негіздерін қалыптастыру» ғылыми жоспары аясында жүргізілген далалық зерттеу жұмыстарының нәтижесін өңдеу барысында алынған.