(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада эндогенді жəне экзогенді сипатындағы стрестің əсерлеріне биообъектілер төзімділігінің хронофизиологиялық механизмдерінің ерекшеліктері жайында жаңа мəліметтер беріледі. Ағзаның экстремальды факторларға бейімделуіндегі хронофизиологиялық механизмдері ырғақтардың хроноқұрылымдық параметрлерінің көрсеткіштерінің өзгерістері бойынша байқалады