(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Жалаң қызыл мия, орал жəне Коржинский мия популяцияларының бірімен бірі морфологиялық, генетикалық, биохимиялық белгілері жағынан айырмашылықтары бар. Зерттелген түрлерінің флавоноид сапасының құрамы бірдей емес. Сондықтан сол өзгешеліктері, токсондары индентификациялау ретінде пайдаланылуы мүмкін. Биохимиялық зерттеу арқылы Коржинский қызыл миясы орал мен жалаң қызыл миялардың гибриді болғаны дəлелденді.