К СИСТЕМАТИКЕ СИБИРСКОГО ГОЛЬЦА (BARBATULA TONI) ИЗ РЕКИ КЕНДИРЛИК ИРТЫШСКОГО БАССЕЙНА (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада Кендірлік өзеніндегі ci6ip талма балығының систематикадағы орнын анықтау ушін зерттелмеген таралу аумағынан морфометриялық сипаттамасы және биологиялық кәpсеткiштеpi (узындығы, салмағы, қоңдылығы және жеке турдегі жыгныгстық құрамы) мәлiметтеpi берілген.