Экологиялық тәрбие мен білім берудің экономикадағы рөлі.Роль экологического воспитания и образования в развитии экономики (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Елдің экономикалық өзгерістерінің экология жағдайына ықпалын және экологияның экономикаға кері әсерін зерттеу, экологиялық мәдениет, қоршаған табиғи ортаға тау-кен өндіру өнеркәсібінің әсері, сонымен қатар басқарудың экономикалық әдістерін табиғатты қорғау шараларына қолдану сияқты мәселелер қозғалды. В статье рассмотрены такие проблемы, как влияния экономических перемен на экологию, экологическая культура, влияния промышленных отходов на окружающую среду.
Keywords: экология; экологиялық мәдениет; жасыл экономика; стратегия; қоршаған орта; экологическая культура; зеленая экономика; окружающая среда