Миокард инфарктісі кезіндегі ( Липран əдісі бойынша ) егеуқұйрық миокардысының құрылысы (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Статья посвящена исследованию морфофункционального состояния миокарда лабораторных крыс при инфаркте. По ре-зультатам исследования патогенез инфаркта миокарда включает действие медикаментов.