К вопросу о морфологии яичников Чуйской популяции овец в раннем постнатальном периоде онтогенеза (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Шу тұқымы қойының жұмыртқалығында өмірдің алғашқы үш айында ең ірісінің диаметрі 5 мм-ге жететін көптеген үшінші кезекті (көпіршіген) фолликулдар қалыптасады. Өмірдің төртінші-бесінші айларында стромалық өрме етек ала өседі, жетіледі, жекеленген фолликулдар қойға тəн өлшемнің шегіне 10 мм-ге дейін ұлғаяды.