ЭФФЕКТИВНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ДОБАВОК СМЕСИ ЖЕЛАТИНА И ПОЛИВИНИЛОВОГО СПИРТА В СТАРТОВОМ РАЦИОНЕ ЦЫПЛЯТ НА ПРОДУКТИВНЫЕ КАЧЕСТВА КУР. (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Балапандардың бастапқы даму кезеңіндегі рационында поливинил спиртімен желатин қоспасы жемдік қосындыларын пайдаланудың әсері қарастырылған. Тауықтардың өнімділік, гематологиялық көрсеткіштеріне аталған заттардың әсері зерттелген.The use of fodder additive made from gelatin and polyvinyl alcohol mix in the main diet of the chickens in the starting period of development, its influence on the hematological indicator and productive quality of hens.Использование кормовой добавки смеси желатина и поливинилового спирта в основной рацион цыплят стартового периода развития, влияния их на гематологические показатели, продуктивные качества кур.