Перспективы применения химического мутагенеза в селекции мягкой пшениццы (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Мақалада жұмсақ бидай селекциясында химиялық мутагенезді қолданудағы жетістіктер қарастырылады. Əлсіз мутагендерге жоғары-белсенді заттарды қолдану кезіндегі тəжірибеде алынған нəтижелер келтірілген жəне дəнді дақылдар селекциясында жаңа мутагендердітəжірибеде қолдану үшін əдістемелік ұсыныстар берілген.