(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Бұл мақалада су бетіне төгілген мұнайға желдің əсері қарастырылған. Сонымен қоса суға төгілген мұнай ауданының уақыт пен жел жылдамдығына тəуелділігі көрсетілген. This article describes oil spillage on water surface at windy weather. It also addresses the area of oil slick changing depending on time and wind speed. В этой статье рассмотрен разлив нефти на водной поверхности при ветреной погоде. Также рассмотрен площадь пятна, изменяющееся в зависимости от времени и скорости ветра.