(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Мақалада Шелек өзені алгофлорасын зерттеу барысында анықталған диатомды балдырларына систематикалық жəне экологиялық сипаттама берілген. Systematical and ecological descriptions of diatomaceous algae of the Sharyn river are adduced in present heper. В настоящей статье дана систематическая, экологическая характеристика обнаруженных диатомовых водорослей реки Шарын.