(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В работе приведены данные по изучению нефтеокисляющей активности свободных и иммобилизованных клеток микроорганизмов-нефтедеструкторов на минеральные сорбенты в аридных условиях на месторождении Косчагыл Атырауской области. Бұл жұмыста Атырау облысы Қосшағыл кен орынының аридтік жағдайында минералдық сербенттерге иммобилизденген микроорганизмдер клеткалардың мұнай ыдыратушы және еркін мұнай ашытушылық белсенділігін зерттеу бойынша деректер келтірілген.