(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Мақалада Солтүстік Қазақстан облысындағы топырақтың құрамындағы гумустың азаюы табиғи құнарлығының төмендеуі қарастырылған. Понижение природного плодородия и гумуса в составе почвы в Северно-Казахстанской области.