(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Статья направлена на освящение проблемы экологической модернизации в Казахстане. Теоретически и практически показаны процессы экологической модернизации в Казахстане, предложены принци- пы экологической можернизации, затронуты проблемы экологической модернизации личности. Мақала Қазақстандағы экологиялық модернизациясының теориясына бағытталған. Қазақстандағы экологиялық модернизация процесі теориялық және тәжірибелік жағынан көрсетілген, экологиялық модернизацияны ендіру принциптері ұсынылған және тұлғаның экологиялық модернизациясына көңіл аударылған.