(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Статья посвящена сравнительному анализу экономической и экологической эффективности методов выращивания в сельском хозяйстве. Что в случае продвижения экологически эффективной практики в сельском хозяйстве может привести к изменению условий окружающей среды в Республике Казахстан. Мақалада ауыл шаруашылығындағы инновациалық әдістердің экологиялық, қоғамдық және экономикалық тиімділігі анықталып көрсетілген. Осы әдістерді кеңінен ауыл шаруашылығына ендіргендегі экологиялық жағдайдың өзгеру мүмкіндігі көрсетілген.