(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Елдің экономикалық өзгерістерінің экология жағдайына ықпалын және экологияның экономикаға кері әсерін зерттеу, экологиялық мәдениет, қоршаған табиғи ортаға тау-кен өндіру өнеркәсібінің әсері, сонымен қатар басқарудың экономикалық әдістерін табиғатты қорғау шараларына қолдану сияқты мәселелер қозғалды. В статье рассмотрены такие проблемы, как влияния экономических перемен на экологию, экологическая культура, влияния промышленных отходов на окружающую среду.