(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В данной статье представлены результаты исследований степени загрязнения окружающей среды нефтью, нефтепродуктами и сероводородом в почвах прибрежных зон Атырауского нефтеперерабатывающего завода (АНПЗ) в окрестности г. Атырау. Бұл мақалада Атырау мұнай өндеу зауытының маңындағы топырақтарындағы мұнай, мұнай-өнімдерінің және күкіртті сутекпен ластануы көрсеткіштерінің зерттеу нәтежелері көрсетілген.