(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Мақалада ауыл шаруашылығындағы микробты патогендер мен бактериалды тыңайтқыштардың топырақ құнарлылығына әсері және Azotobacter chroococcum топырақ микроорганизмінің маңыздылығы қарастырылады В статье приводятся данные о сельскохозяйственых патогенных микроорганизмах и бактериальных удобрении и влияние их на плодородие почвы, а также значение почвенного микроорганизма Azotobacter chroococcum.