(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Изучен видовой состав водных клопов – биорегуляторов кровососущих комаров в Южном Казахстане и оценка их роли в регуляции численности личинок кровососущих комаров. Оңтүстік Қазақстанда қансорғыш масалардың биореттеушілері – су қандалаларының түр құрамы зерттелді және су қандалаларының жекелеген түрлерінің олардың санын реттеуі анықталды.