(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В предлагаемой статье приводятся описания биологических и диагностических признаков, а также точки местонахождений шести представителей рода Phragmidium, паразитирующих на видах шиповника в Казахстане. Беріліп отырған мақалада Қазақстандағы итмұрын түрлерін зақымдаушы, алты Phragmidium туысының таралған нүктелері, сонымен қатар олардың биологиялық және диагностикалық белгілеріне сипаттама берілді.