(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Бұл мақалада бұршақ тұқымдастарының тұқымдарын анықтауға, олардың өскіндері, өсіп-өну және даму органдары, жапырақтары, жемістері бойынша туыстық және түрлік анықтағыш кілттері берілген. В данной статье представлены ключи определения бобовых растений по строению семян, проростов, основных органов развития, по строению листье, плодов. Также даны ключи определения основных видов и подвидов.