(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В данной статье приводятся биологические и экологические особенности хищных членистоногих как регуляторы численности насекомых вредителей в природных условиях. С целью использование на биоконтроле насекомых вредителей. Бұл мақалада, жыртқыш буынаяқтылардың – зиянкес насекомдардың санының табиғи реттелуіндегі ролі, және биологиялық, экологиялық ерекшеліктеріне сипаттама беріледі.