(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Жұмыста əртүрлі режимдегі төменгі интенсивті лазерлі сəулелендірудің əсерінен болатын эозинофилдердің морфофункционалдық өзгерістеріне баға берілді. 8 минут аралықта 25-100 мВт қуаттағы төменгі интенсивті лазерлі сəулелендірудің эозиндердің структуралық жəне функционалдық өзгерістерін тудыратыны орнатылды.