(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Бұл жұмыста Алматы облысының жазықты және таулы аймақтарында өсірілген үрмебұршақ коллекциясындағы аминқышқылдарының сапалық және сандық құрамы зерттеу нәтижелері келтірілген. В данной работе приведены результаты по коллекции фасоли, выращенной в степной и предгорной зонах Алматинской области. Определен количественный и качественный состав аминокислот.