(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье раскрываются вопросы современного состояния туристско-рекреационных ресурсов Алакольского бассейна и ее инфраструктурной базы, проанализирована динамика туристского потока за последние 3 года и освещены основные проблемы региона. Мақалада Алакалөл бассейнінің туристік-рекреациялық ресурстарының қазіргі жағдайы мен оның инфрақұрылымдық базасының мәселелеріне талдау, соңғы 3 жыл ішінде туристік ағымының үдерісінің анализі жасалынған және де аумақтың негізгі мәселелері ашылған.