(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Әл-Фараби атынағы Қазақ ұлттық университетінің магистратурасында тұрақты даму бойынша мамандарды дайындау үшін, «Дубна» халықаралық табиғат, қоғам және адам университетінде ғылыми- әдңстемесіне негізделген жаңа тәсілдер қарастырылды. 6М060804 – экология мамандығы бойынша жеке білім траекториясы «Тұрақты инновациялық дамудың жобалық басқаруы» оқу-әдістемелік кешені дайындалды. Рассматриваются новые подходы для подготовки специалистов по устойчивому развитию в магистратуре Казахского национального университета имени аль-Фараби, основанные на научно-методологических разработках Международного университета природы, общества и человека «Дубна». Разработан учебно-методический комплекс индивидуальной образовательной траектории «Проектное управление устойчивым инновационным развитием» по специальности 6М060804 – экология.