(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье рассмотрены вопросы формирования экологической культуры населения, проанализированы систематизирующие и интегративные свойства экологической культуры. Аталмыш мақала тұрғындардың экологиялық мәдениетін қалыптастыру сұрақтарына арналған және экологиялық мәдениеттің жүйелеу және интеграциялау қасиеттері сараталған.