(untitled) (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье приведены результаты социологического исследования экологических проблем региона, представлены рекомендации для формирования общественного мнения по защите окружающей среды Мақалада қоршаған ортаны қорғау үшін қоғамдық пікірдің қалыптасуы үсыныстар келтірген, аумақтық экологиялық мәселелерінің социологиялық зерттеудің нәтижелері айқындалған.