СЪЕДОБНЫЕ И ЯДОВИТЫЕ ВИДЫ АГАРИКАЛЬНЫХ ГРИБОВ БАЯНАУЛЬСКОГО НАЦИОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКА. (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Баянауыл ұлттық табиғи саябағының агарикалды жеуге жарамды жəне улы саңырауқұлақтары, олардың айырмашылық белгілері жəне макромицеттердің маңыздылығы берілді. Баянауыл ұлттық табиғисаябағында кездесетін саңырауқұлақтардың даму мерзімі көрсетілген.The article provides the qualitative analysis of agarical mushrooms from the Bayanaulski natural park, their distinctive characteristics, the value macromicetes. It is also shows the development time of carpophors occurring in Bayanaulski natural park.Дан качественный анализ агарикальных грибов Баянаульского природного парка, их отличительные признаки, значение макромицетов. Показано время развития карпофоров, встречающихся в Баянаульском природном парке.