Развитие судебно-экологической экспертизы в Республике Казахстан.Қазақстан Республикасының сот-экологиялық сараптамсының дамуы (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Статья посвящена проблемам развития судебно-экологической экспертизы в Республике Казахстан.Мақалада Қазақстан Республикасының сот-экологиялық сараптамасы дамуы мәселелерінің бағыттары айқындалған.