Гены гемолитических и негемолитических энтеротоксинов bacillus thuringiensis.Гемолитикалық емес энтеротоксиндерінің гендері (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье приведены данные выделения представителей группы Bacillus из различных типов почвы и определения частоты встречаемости генов энтеротоксинов выделенных штаммов микроорганизмов. Мақалада Bacillus тобының өкілдерін әр түрлі топырақ үлгілерінен бөліп алып, оларда энтеротоксин гендерінің кездесу жиіліктерін анықталған мәліметтер келтірілген.