Подходы к оценке и инвентаризации выбросов парниковых газов.Парниктік газдардың шығарындыларын бағалау және реттеу жолдары (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье рассмотрены подходы к оценке, инвентаризации и регулированию выбросов парниковых газов и определены пути решения проблемы их снижения. Аталмыш мақалада парниктік газдардың шығарындыларын бағалау, тіркеу және реттеу жолдары қаралып, осы мәселелердің шешу жолдары айқындалды.