Эффективное управление качеством окружающей среды и развитие зеленого бизнеса.Қоршаған орта сапасын эффективті басқару және жасыл бизнестің дамуы (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье представлены направления эффективного управления качеством окружающей среды и развитие «зеленого» бизнеса и инфраструктуры, а также определены рекомендации по их внедрению вРеспублике Казахстан. Аталмыш мақалада қоршаған ортаның сапасы мен жасыл бизнеспен инфрақұрылымның бағытын эффектілі басқару, сонымен қатар оларды ҚР жүзеге асыру жолдарына арналған ұсыныстар айқындалған.