О некоторых экономических и законодательных основах успешного развития зеленой экономики.Жасыл экономиканың табысты дамуындағы кейбір экономикалық және заңдылық негіздері туралы (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Рассматриваются экономические и законодательные условия, при которых возможно успешное развитие возобновляемых источников энергии в Казахстане. Қазақстанда жаңартылмалы энергия көздерін табысты дамуы мүмкін болатын экономикалық және заңдылық жағдайлары қарастырылады.