Проблемы развития углеродного рынка Казахстана.Қазақстан көміртек нарығын дамыту мәселелері (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Рассматриваются законодательные и организационные проблемы, возникшие при создании углеродного рынка. Предлагаются некоторые варианты решений. Көміртек нарығын құру кезіндегі ұйымдастырушылық және құқықтық мәселелердің пайда болуы қарастырылады. Кейбір шешім түрлері ұсынылған.