Echinops transiliensis Golosk өсімдігінің морфологиялық ерекшелігі.Морфологических оссобенности Echinops transiliensis Golosk (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Мақалада Іле Алатауы шатқалы жағдайында кездесетін Echinops transiliensis Golosk өсімдігінің морфологиялық ерекшелігінің зерттеу нәтижелері берілген. В данной работе представлены результаты исследования морфологических особенностей растения Echinops transiliensis Golosk в условиях предгорья Зайлийского Алатау.