Дәннің сапасын бағалауда үрмебұршақ сортүлгілерінің аминқышқылдық құрамын талдау.Аминокислотный анализ сортообразцов фасоли для оценки качество семян (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
Бұл жұмыста Алматы облысының жазықты және таулы аймақтарында өсірілген үрмебұршақ коллекциясындағы аминқышқылдарының сапалық және сандық құрамы зерттеу нәтижелері келтірілген. В данной работе приведены результаты по коллекции фасоли, выращенной в степной и предгорной зонах Алматинской области. Определен количественный и качественный состав аминокислот.