Формирование экологической культуры студентов в свете модернизации современного образовательного процесса.Студенттік экологиялық мәдениеттің құрылуы және қазіргі заманға сай процестерді жетілдіру (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В настоящей работе рассматривается взаимосвязь ключевых компетенций, формирования экологической культуры и сознания студентов в контексте современных реформ экологического образования. Алға тартылып отырған жұмыста кілттік құзыреттер, экологиялық мәдениеттің қалыптасуы және студенттер санасының қазіргі заманға сай экологиялық қалыптасу реформасы қарастырылған.