Гармония недр в недропользовании.Жер қойнау пайдаланудағы жер гармониясы (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
В статье приведены результаты, подтверждающие ранее сделанные выводы В.И. Вернадского о существующих закономерностях природы и о гармонии недр. Мақалада В.И. Вернадскийдің табиғаттағы көптеген заңдылықтар мен жер қойнауындағы үйлесімділік туралы айтқандарын дәлелдейтін нәтижелер келтірілген.