Оценка длительности и повторяемости маловодных и многоводных периодов суммарного стока рек Жайык − Каспийского, Северного, Центрального и Восточного Казахстана. Жайық-Каспий, Солтүстік, Орталық, Шығыс Қазақстанның соммалық ағынның аз су және мөл кездерінд (ҚазҰУ хабаршысы. Экология сериясы, 2016)
На основе смоделированных рядов суммарного стока равнинных рек Казахстана для пяти водохозяйственных бассейнов дана оценка длительности и повторяемости маловодных имноговодных периодов. Қазақстанның жазық бөлігіндегі су шаруашылық алаптарының жиынтық су ресурстарының модельденген қатарлары мен суы мол және тапшылық кезеңдеріндегі ұзақтылығы менқайталанғыштығы бағаланған.