(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье рассмотрены подходы к оценке, инвентаризации и регулированию выбросов парниковых газов и определены пути решения проблемы их снижения. Аталмыш мақалада парниктік газдардың шығарындыларын бағалау, тіркеу және реттеу жолдары қаралып, осы мәселелердің шешу жолдары айқындалды.