(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Изучено содержание тяжелых металлов в воде р. Белая на территории Белорецкого района Республики Башкортостан. Выявлено превышение среднегодовых концентраций Cu, Zn, Fe, Mn относительно установленных предельных нормативов. Башқортостан республикасы Белорецк ауданының территориясындағы Белая өзеніндегі ауыр металлдардың құрамы мен мөлшері зерттелінді. Cu, Zn, Fe, Mn – тің орташа жылдық концентрациясының өскендігі анықталды.