(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
В статье представлены результаты изучения изменчивости морфологических признаков редкого и эндемичного вида боярышника сомнительного (Crataegus аmbigua C.A. Mey.) на полуострове Мангышлак. Исследования проводились в ущельях Акмыш, Самал и Тюбижик. Мақалада Маңғышлақ түбегіндегі сирек кездесетін эндемдік түр күмәнді долананың (Crataegus аmbigua C.A.Mey.)морфологиялық белгілерінің өзгергіштігін зерттеу нәтижелері келтірілген. Зерттеулер Ақмыш, Самал және Түбіжік шатқалдарында жүргізілді.