(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасы Оңтүстік Қазақстан облысының «Көктерек» шипажайындағы әлемге танымал Сарыағаш минералды суының әсері қарастырылады. ҚР тұрғындарының денсаулығы үшін терапиялық және фито-емдеудің синергиялық ықпалы зерттелді. В статье рассматривается воздействие всемирно известных минеральных вод Сарыагаш в Южно-Казахстанской области Республики Казахстан, вчастности санатория «Коктерек». Проведено изучение синергического влияния терапевтического и фито-лечения на здоровье населения РК