(untitled) (Eurasian Journal of Ecology, 2016)
Проанализированы данные распространенности пастерелллеза животных в мире. Приведены результаты собственных исследований по пастереллезу грызунов и эктопаразитов, сельскохозяйственных и других животных в Казахстане. Дүние жүзіндегі жануарлар пастеррелезының таралушылығы туралы мәліметтер талданды. Қазақстандағы ауыл шаруашылық және басқа жануарларды, кеміргіштер мен эктопаразит-терді пастереллез бойынша зерттеудің нәтижелері келтірілген.